Jaska i okolicaVijesti

Ivan Zak najavljuje svoj prvi veliki koncert u Areni

Ivan Zak, pjevač omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama, nakon uspješne ljetne turneje i brojnih koncerata u zemlji i inozemstvu, najavljuje svoj prvi veliki koncert u Areni Zagreb.

Jaskanac koji je stekao status miljenika publike zahvaljujući svojim hitovima ‘Meni se s tobom’, ‘Pretjerujem’, ‘Sve si moje’, ‘Naučila si me’, naglašava kako će 11. veljače 2017. svojim obožavateljima prirediti večer za pamćenje, ispunjenu zabavom i emocijama, a na pozornici zagrebačke Arene pridružit će mu se gosti čija imena još ne želi otkriti.

Ivan, zajedno sa svojim bliskim suradnicima, već mjesecima radi na ovom projektu, kako bi publici priuštio nezaboravan scenski i glazbeni spektakl. Publika će moći uživati u omiljenim starim i novim hitovima koji mjesecima vladaju vrhovima glazbenih top ljestvica.

”Zbog velikog poštovanja prema fanovima, svakim svojim koncertom, želim pružiti svojoj publici ono najbolje te prenijeti pozitivnu energiju koju osjećam. Posebno mi je zadovoljstvo što ću u Areni Zagreb ugostiti i neke svoje kolege, no njihova imena neka zasad ostanu iznenađenje….” – rekao je Ivan, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeći koncert.

Naš najpopularniji pjevač već je osvojio svoje fanove svojom spontanošću i neposrednošću, a emocija i pozitivne energije, vjerujemo, neće nedostajati ni u Areni.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a svi slušatelji/fanovi Radio Jaske moći će ih osvojiti u eteru, kao i na društvenim mrežama. So, stay tuned 🙂

Posljednje Zakovo gostovanje na Radio Jaske možete poslušati OVDJE.

 
 

 

 

Preuzmi besplatnu aplikaciju

Radio Jaska na VIBERU

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close