Jaska i okolicaSportVijesti

Jadranko Šeper novi predsjednik HPD-a Jastrebarsko

Jadranko Šeper iz Klinča Sela, izabran je za novog predsjednika Hrvatskog planinarskog društva Jastrebarsko. U petak navečer, održana je, naime, izborna godišnja skupština jaskanskih planinara, nakon koje je zadovoljstvo izborom izrazio dosadašnji predsjednik – Igor Plantaš.

Plantaš, koji je dužnost predsjednika obavljao u dva dosadašnja mandata, izrazio je zadovoljstvo i godišnjom skupštinom, koja je okupila oko 110 članova i gostiju.  Hrvatsko planinarsko društvo Jastrebarsko, danas ima skoro 300 članova:

 

O svim prošlogodišnjim aktivnostima, kao i onima koje su u planu za ovu godinu, te financijskom poslovanju društva, govorilo se na godišnjoj skupštini, na kojoj se uz predsjednika, birao i tajnik, a to je Roland Vučinić, te blagajnica Dijana Šamec Jurmanović. Upravni odbor sada čine: Hrvoje Dimnjaković, Dražen Lovreček, Igor i Zvonimir Plantaš, te Mia Šamec i Bernard Wagner. U Nadzornom odboru su: Ivo Karača, Ivica Mihaljević i Manuela Budišćak, a u Sudu časti: Juro Galović, Stjepan Volarić i Zdenko Vuković.

Novi predsjednik Jadranko Šeper, smatra da su ta uhodana ekipa i homogeno članstvo temelji daljnje uspješnosti Planinarskog društva Jastrebarsko, a najavio je i najvažniju ovogodišnju aktivnost planinara:

 

Novi predsjednik jaskanskog planinarskog društva nada se da će društvo i ubuduće osvajati priznanja kakva je i do sada osvajalo:

 

Najviši vrh samoborskog gorja – Japetić, omiljeno je odredište naših planinara:

 

Za prošlotjedne godišnje skupštine uručena su priznanja Hrvatskog planinarskog saveza – za doprinos razvoju planinarstva, a primili su ih: Dražen Lovreček – zlatni znak, Dijana Šamec- Jurmanović, Zvonimir Plantaš i Roland Vučinić – srebrni znak, te Jadranko Šeper – brončani znak.

Zahvalnicu za doprinos u radu društva, dobio je Ivica Kelečić za osvojeno najviše priznanje Hrvatske planinarske obilaznice, te za pomoć i sponzorsto: Antonela Lacković i Krešimir Karas.

Skupštini su se riječima pohvale, obratili predsjednik Sportske zajednice Grada Jasterbarskog – Domagoj Šlat i počasni predsjednik društva Mirko Kos.

Kompletna fotogalerija dostupna je na webu HPD-a Jastrebarsko.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close