SportVijesti

Jaska bolja od Rakovog Potoka, donosimo izjave trenera

Na pomoćnom igralištu stadiona Marijan Bradvić Mara jučer je pred 60-tak gledatelja odigrana prijateljska utakmica između Jaske i Rakovog Potoka u kojoj su domaći Jastrebovi pogocima Cukovića i Kurpesa slavili rezultatom 2:0.

Zasluženu pobjedu ostvarili su domaćini koji su stvorili puno više prilika i dominirali većim dijelom utakmice protiv momčadi iz višeg ranga natjecanja. Trener momčadi s Centrale je legenda kluba Mislav Bradvić:

 

Osim Bradvića, zadovoljan je i drugi član trenerskog dvojca NK Jaske, Viktor Šimanović, s kojim je također jučer razgovarao naš Zdenko Vuković:

 

A ligu više od Jaske u sljedećoj sezoni nastupat će Rakov Potok, momčad koju vodi Igor Mačešić, debitant na toj funkciji, inače u lokalnim krugovima poznato nogometno ime. Kao igrač, nosio je dres nekoliko klubova, između ostalih Vinogradara i Jaske, a ako bude potrebno zaigrat će u narednoj sezoni kao trener-igrač. Za naš je mikrofon Mačešić jučer rekao:

 

Recimo još kako će Rakov Potok igrati u Jedinstvenoj županijskoj ligi, a Jaska u Prvoj županijskoj ligi zapad.

JASKA – RAKOV POTOK 2 : 0

JASTREBARSKO – Pomoćno igralište stadiona Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 60. Sudac: Solenički (Jastrebarsko).

STRIJELCI: 1:0 – Cuković (13), 2:0 – Kurpes (89).

JASKA: Budinšćak, Obelić (od 46. L. Štefić), Pintarić, Kopić, Borković, Tandarić, Kurpes, Cuković, Všetečka, Borovec (od 58. Jerbić), L. Mravunac. TRENER: Mislav Bradvić.

RAKOV POTOK: N. Jaklenec, Španić, Golub, Karlović, M. Mravunac, Golubić, Balen, Ivančić, Kufrin, Jupić, Šolčić (još su igrali: I. Jaklenec, Mikuša, Lončarić, Grgurić, Črnko). TRENER: Igor Mačešić.

Slična tema:

Back to top button