SportVijesti

JASKA OPEN | Markušić pobjednik i četvrtu godinu zaredom, u parovima najbolji Vađina i Bradvić, odličan odaziv na turnir

Nastupilo 47 natjecatelja u singlu i 24 kombinacije u parovima

Jučer odigranim finalnim mečevima završilo je još jedno izdanje teniskog turnira Jaska Open. U pojedinčnoj konkurenciji turnir je četvrtu godinu za redom osvojio Ivan Markušić koji je sa 2:0  (6:4, 6:2) bio bolji od Brune Vađine, dok su se u konkurenciji parova najboljima pokazali Davor Bradvić i Bruno Vađina koji su u finalu pobijedili Florijana Skoka i Ivana Markušića s 2:1 (3:6, 6:3, 10:6).

Jaska Open organizirala je udruga Društvo za šport i rekreaciju koja ima koncesiju na teniske terene na Centrali. Predsjednik udruge je Davor Bradvić s kojim smo razgovarali za vrijeme jučerašnjeg finalnog dana:

 

Davor Bradvić je osvojio turnir u konkurenciji parova s partnerom Brunom Vađinom, koji je pak po prvi put u karijeri nastupio u finalu pojedinačne konkurencije. Prenosimo njegove dojmove:

 

 

Iz finala parova kao poraženi je, zajedno s Markušićem, izašao Florijan Skok:

 

 

Naš reporter Zdenko Vuković Cena, koji je pratio finalni dan Jaska Opena, razgovarao je i s Ivanom Markušićem, koji na teniskim terenima na Centrali dominira već nekoliko godina:

 

 

Uz pojedinačno osvajanje turnira koje je opisao, Ivan Markušić komentira i turnir parova, kao i svoj natjecateljski seniorski tenis, kojeg čini se, nažalost, više neće biti:

 

 

Dodajmo još kako su fair play nagrade dobili Igor Pasecky i Marin Šoštarić, a posthumno – priznanje za cjeloživotni doprinos tenisu u Jastrebarskom Veselko Hrkać. Nagradu je preuzeo sin Zlatko Hrkać.

I za kraj ovog izvještaja s tradicionalnog jaskanskog teniskog turira, ispred organizatora, Davor Bradvić:

 

Povezane vijesti

Back to top button