Jaska i okolicaVijesti

Jaskanci na 1. Obrtničkom forumu Grada Zagreba

S prvog Obrtničkog foruma Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb, održanog u utorak, upućen je poziv građanima da kupuju kvalitetne proizvode naših obrtnika, a nadležnim institucijama je poručeno da moraju imati više „sluha“ za obrtnike!

Na Forumu su sudjelovali i predstavnici jaskanskog Udruženja obrtnika: predsjednik Stipe Bučar, predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Slemenšek, tajnica Monika Čunko i ravnateljica Srednje škole Jastrebarsko Đurđica Lončarić. Uz panel raspravu o stanju u obrtništvu, uručena su i priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zahvalnice obrtnicima sportašima, za sudjelovanje na 12. Obrtničkim sportskim igrama, koje su preuzeli voditelji ekipa, pa je tako zahvalnicu primio i voditelj ekipe stolnog tenisa Stjepan Slemenšek.

Na ovogodišnjim 12. Obrtničkim sportskim igrama u Malom Lošinju sudjelovali su: Tomislav i Ivona Ciban, Stjepan i Ljiljana Slemenšek, Mislav i Nikola Golojuh, te Štefica Leščić, a u ime svih njih, zahvalnicu je preuzeo voditelj ekipe stolnotenisača Stjepan Slemenšek.

Foto
Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Povezane vijesti

Back to top button