SportVijesti

Jaskanci najbolji na malonogometnom turniru u Zürichu

Jaskanska malonogometna momčad sastavljena od bivših i sadašnjih igrača seniorske i veteranske momčadi NK Jaske, čije su ime i nosili, osvojili su krajem siječnja  međunarodni dvoranski malonogometni turnir u organizaciji NK Croatia Zürich.

U veteranskom dijelu turnira Jaskanci su bili najbolji i osvojili prvo mjesto, dok su na seniorskom turniru bili treći. Među veteranima, nekadašnji čuvar mreže NK Jaske Aleksandar Divković proglašen je najboljim vratarom turnira.  U švicarskom Zürichu tradicionalno je nastupila i još jedna jaskanska momčad – Čempresi 2011. koja stigla do četvrtfinala.

Kako doznajemo, svi jaskanski igrači ističu odličnu organizaciju domaćina Croatije iz Züricha, kojima se zahvaljuju na gostoprimstvu, a veliku zahvalu upućuju i brojnim sponzorima bez čije pomoći nastup u Švicarskoj ne bi bio moguć.

Jaskanske boje u Švicarskoj su branili: Aleksandar Divković, Ivan Borković, Anđelko Vlašić, Krunoslav Všetečka, Mislav Bradvić, Josip Cuković, Vedran Vulje i Tomislav Malinar.

Povezane vijesti

Back to top button