SportVijesti

Jaskanska pikado ekipa “Kalimero” uvjerljiv pobjednik 2. lige Zagrebačke županije

Jaskanska pikado ekipa “Kalimero” nedavno je završila svoj nastup u 2. ligi Pikado saveza Zagrebačke županije u kojoj su nakon 18 odigranih susreta, ostvarili čak 17 pobjeda i jedan neodlučeni ishod.

Takav omjer osigurao im je uvjerljivo prvo mjesto i naslov prvaka 2. lige u konkurenciji 7 pikado ekipa te nastup u 1. ligi Zagrebačke županije u narednoj sezoni.

Predvođeni kapetanom momčadi Kristijanom Barićem, za “Kalimero” su nastupali Peter Lovrinović, Josip Marinčić, Marijan Martinović, Goran Narančić, Josip Špikić i Antonio Štefić. Koliko su igrači jaskanske pikado ekipe bili dominantni govori i podatak kako među prvih pet pojedinaca lige, četvorica dolaze iz njihove momčadi.

Najbolji igrač lige sa čak 91% pojedinačnih pobjeda bio je Narančić, drugi ukupno je bio kapetan Barić sa 88% pobjeda, treći u poretku je bio Marinčić sa 85%, a peti Lovrinović sa 74% pobijeđenih mečeva.

…..

Nakon 17 pobjeda u isto toliko susreta, ekipa “Kalimero” remizirala je tek u posljednjem, 18. kolu, kojem je u istoimenom caffe baru na njihovom domaćem terenu prisustvovao naš novinar. Na tom su susretu doduše bili oslabljeni i za ne igranje svoje ‘prve strelice’ Narančića (na službenom putu), koji je u prethodnih 67 pojedinačnih mečeva ostvario 61 pobjedu.

U međuvremenu je ekipa započela s nastupima u Kupu, a završnica tog natjecanja bit će održana početkom svibnja u Velikoj Gorici.

Pretraži po oznakama

Filip Popović

digital freak, na Radio Jaski u više uloga, oženjen, otac dva gremlina, završio financije no privlačniji mu je nemir lokalne novinarske redakcije, genetski brz na jeziku i s desnom rukom na srcu
Back to top button
Close