SportVijesti

Jaskanski hodači na izletu u Trakošćanu

Polaznici Besplatnog nordijskog hodanja u jaskanskom parku Erdödy, za vikend su bili na izletu u Trakošćanu na tamošnjem Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije.

Festival je promocija zdravog načina života, uz turističku ponudu, prirodne ljepote i kulturne znamenitosti sjevera Hravtske. Pohodilo ga je više od 500 sudionika iz cijele Hrvatske, koji su osim u hodanju i rekreaciji, uživali i u ljepotama Trakošćana.

Festival nordijskog hodanja i pješačenja Varaždinske županije organizirali su Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava Varaždin, u suradnji s Varaždinskom županijom, županijskom turističkom zajednicom i Hrvatskim savezom nordijskog hodanja.

“Sljedeći planirani izlet na identično okupljanje planira se sredinom travnja u popularnu Opatiju.” – poručuju iz Jastreb extreme teama.

Dodajmo još kako se besplatno nordijsko hodanje kao sportsko-rekreacijska aktivnost održava u našem gradu već nekoliko godina, a provode je voditelji nordijskog hodanja Društva za sport i rekreaciju Jastreb extreme.

Svi zainteresirani za nordijsko hodanje mogu se pridružiti svaki ponedjeljak, srijedu i petak u Perivoju dvorca Erdödy ispred Žitnice u terminu od 18:30 do 20 sati, a organizatori osiguravaju svu opremu za provođenje ove aktivnosti.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close