SportVijesti

Jaskanski judaši potukli konkurenciju u Kutjevu!

Jaskanski judaši nastupili su u subotu u Kutjevu na ‘Jigoro kupu 2019.’ s pet natjecatelja i ostvarili nevjerojatan uspjeh – njih petero osvojilo je deset medalja, odnosno svatko po dvije!

Ariana Stipić osvojila je dva zlata – prvo mjesto u kategoriji do 8 godina i prvo mjesto u kategoriji do 10 godina, Elin Bartaković se okitila zlatom u kategoriji do 12 godina i broncom u kategoriji do 10 godina. Broncu je u istoj kategoriji pripalo i Kim Bartaković koja je broncu osvojila i u kategoriji do 12 godina, a Josip Stipić vratio se iz Kutjeva sa zlatom osvojenim u kategoriji do 10 godina i broncom do 12 godina starosti. Državna prvakinja Nika Markulin sve nas je već navikla na zlatne medalje, a tako je bilo i ovaj put – najbolja je bila u kategoriji do 14 i do 16 godina.

U Kutjevu se natjecalo skoro 300 boraca iz 17 klubova s područja Hrvatske, BiH i Srbije, a trenersku ulogu je za ovaj turnir preuzela Tina Bartaković – članica Nadzornog odbora judo kluba Jaska, ujedno bivša judašica i negdašnja dobitnica sportskih nagrada Grada Jastrebarskog.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close