OstaloVijesti

Jaskanski koordinatori Inicijative ’67 je previše’ traže volontere za sakupljanje potpisa

Inicijativu za izmjenu Zakona o mirovinskom osiguranju, pod nazivom ’67 je previše’, pokrenule su tri hrvatske sindikalne središnjice, a inicijativa se zalaže za povratak dobi za odlazak u mirovinu na 65 godina i za umanjenje penalizacije prijevremenih mirovina.

Inicijativa ’67 je previše’ traži raspisivanje državnog referenduma o dobi za odlazak u mirovinu, a da bi se to postiglo potrebno je prikupiti broj potpisa za raspisivanje referenduma, na kojem bi građani imali prilike izjasniti se o izmjenama Zakona o mirovinskom osiguranju koje predlaže inicijativa.

Sakupljanje potpisa za referendum održat će se od 27. travnja do 11. svibnja na razini cijele Hrvatske, a svi koji se žele volonterski uključiti u inicijativu i pomoći u skupljanju potpisa na području Jastrebarskog, mogu to učiniti pozivom na broj telefona 099 323 1571.

“Pozivamo sve pojedince i organizacije da nam se pridruže i daju potporu našoj akciji. Mislite na sebe, svoju djecu i svoje unuke” – poručuju lokalni koordinatori inicijative ’67 je previše’, koje za volontiranje u sakupljanju potpisa na četiri lokacije u Jastrebarskom možete kontaktirati na broj telefona 099 323 1571 (Stjepan Hrvoj).

67 je previše.PDF

Opširnije o Inicijativi možete saznati na 67jeprevise.hr

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close