192/193 infoVijesti

Jaskanski plavci intervenirali na nekoliko lokacija

Narušavanje javnog reda i mira u Gornjem Desincu, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između dvojice muškaraca jučer nešto iza 9 sati, potom krađa goriva na benzinskoj postaji u Donjem Desincu, koja je u sklopu auto ceste, a koja se dogodila sat vremena kasnije, te poslijepodnevna prometna nesreća u Hrastju Plešivičkom, gdje je došlo slijetanja vozila sa ceste i pronalazak veće količine rezanog duhana na sajmišnom prostoru u Jastrebarskom u večernjim satima – događaji su zbog kojih je jaskanska policija tijekom jučerašnjeg dana morala izlaziti na očevide.

A tijekom vikenda, za pojačanog nadzora vozila i vozača na području PP Jastrebarsko, utvrđen je samo jedan prekršaj vozača pod utjecajem alkohola, no bilo je 10 prekršaja brzine te 2 ostala prekršaja.

Za vikend su jaskanski plavci intervenirali i zbog prometne nesreće s materijalnom štetom koja se dogodila u Donjoj Zdenčini, a došlo je do do sudara između dva osobna vozila, zatim zbog oštećenja vrata na vikendici u mjestu Hrženik. Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u Jastrebarsko, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, a u nesreći je dvoje sudionika zadobilo tjelesne ozljede. Vrlo slična situacija dogodila se i u Klinča Selima, gdje je također došlo do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je dvoje sudionika zadobilo tjelesne ozljede. Za vikend je još prijavljen i nalet osobnog vozila na srnu u mjestu Vukšin Šipak.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close