Izbori2021Jaska i okolicaVijesti

Jaskanski političari darivali cvijeće našim sugrađankama

Međunarodni dan žena članovi gradskih organizacija SDP-a, HDZ-a i HSS-a u ponedjeljak su obilježili prigodnim darivanjem cvijeća svojim sugrađankama.

Tim povodom jaskanski je SDP predvođen gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom poručio da se Dan žena obilježava u Jaski svake godine kao podsjetnik na sva dostignuća žena u svim područjima života, ali i na povijesnu borbu žena za ravnopravniji položaj u društvu.

“Ovom simboličnom gestom članice i članovi SDP-a Jastrebarsko žele pokazati kako se zalažu za ravnopravan položaj žena u našem društvu i gradu.” – poručeno je prilikom podjele jaglaca na središnjem gradskom trgu.

“Usprkos nepogodnoj situaciji kako u svijetu, tako i kod nas, smatramo da se ova višegodišnja tradicija ne smije zanemariti, te smo u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, iskazali našu zahvalnost svim našim sugrađankama, te pokušali u ovo stresno doba izvući pokoji osmijeh na njihova lica, pa čak i ispod maski.” – poručili su jaskanski SDP-ovci te svim pripadnicama ljepšeg spola čestitali 8. ožujak Međunarodni dan žena.

Jaskanski HDZ sa sugrađankama obilježio Dan žena

Povodom Međunarodnog dana žena, kandidat za gradonačelnika grada Jastrebarskog Andrej Krlin, u pratnji kolega iz HDZ-a, čestitao je Jaskankama njihov dan tradicionalnom podjelom cvijeća u središtu Jastrebarskog.

Krlin je svim ženama uputio čestitku koje svojim zalaganjem grade bolje hrvatsko društvo. “Svim Jaskankama, svim ženama od srca čestitam Međunarodni dan žena! Vašim trudom i nemjerljivim zalaganjima svakim danom gradite bolje sutra. Vi ste pravi arhitekti našeg društva!”

Iz HDZ-a poručuju kako je naglasak ovogodišnjeg druženja bio prema ženama poduzetnicama koje u ovim neizvjesnim vremenima imaju najveću snagu pokrenuti svoj vlastiti posao. Kao kandidatu za gradonačelnika cilj mu je kroz stručne edukacije i umrežavanje poduzetnica omogućiti lakšu realizaciju zacrtanih poslovnih planova i jačanju pozitivne poslovne klime. U ovim izazovnim vremenima upravo su žene one koje imaju najveću snagu napraviti iskorak u poduzetnički svijet. Tu snagu treba usmjeriti na pravi način i u narednim godinama cilj nam je okupiti što više poduzetnica koje bi uz pomoć gradske strukture dobivale stručnu pomoć koja bi im olakšala pristup financiranju za realizaciju poslovnih planova. Dodatno, razmjenom savjeta i jačanjem zajedničke umreženosti možemo stvoriti pozitivnu, poticajnu i poslovnu atmosferu za naše poduzetnice u Jastrebarskom! – poručuju jaskanski HDZ-ovci.

HSS-ovci dijelili cvijeće sugrađankama u znak zahvalnosti na njihovom radu

“Obilježili smo Međunarodni dan žena u našem gradu, s našim ženama! Sloga i zajedništvo koju imaju članovi HSS-a danas je podijeljena sa sugrađankama Jastrebarskog! Sve žene trebaju biti svjesne koliko vrijede i koliko su potrebne kako bi naš grad skladno funkcionirao. Iako Vas na današnji dan slavimo, svakodnevno Vam zahvaljujemo na trudu, radu i pomoći koju tako nesvjesno i nesebično dajete. Hvala Vam! I sretan Vam vaš dan!” – poručuju iz jaskanskog HSS-a.

Kandidat HSS-a za gradonačelnika grada Jastrebarskog Krunoslav Tandarić također je sudjelovao u pakiranju i dijeljenju cvijeća po gradu te je na svom Facebook profilu čestitao Dan žena i zahvalio im se uz poruku “Žene, HVALA VAM! Na današnji dan žena želim svim posebnim ženama u svom životu zahvaliti što su uz mene svaki dan! Cijeli život slušam, “Iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena!” i to je najistinitija rečenica! Hvala svim ženama koje svojim radom i osmjesima uljepšavaju naš grad i omogućavaju njegovo svakodnevno funkcioniranje! Ne znam što bismo bez Vas! Čestitam Vam Međunarodni dan žena koji bi se trebao slaviti svaki dan.”– poručio je HSS-ov kandidat za gradonačelnika Krunoslav Tandarić.

Povezane vijesti

Back to top button