Jaska i okolicaVijesti

Jaskanski stari vinjak “Dvor” Siniše Šoškića šampion međunarodnog sajma GAST

Na ovogodišnjem međunarodnom sajmu GAST u Splitu, koji je po 24. put okupio najbolje od gastronomije, turizma, vinarstva, te tvrtke iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora, sudjelovao je i jaskanski brend – Dvorska vina Šoškić, koji je iznimno uspješno predstavio svoje proizvode.

U konkurenciji jakih alkoholnih pića i likera, u sklopu ocjenjivanja proizvoda Dionizijana, ukupnim šampionom proglašen je, naime, stari vinjak “Dvor” koji je među posjetiteljima, a posebno ugostiteljima, izazvao oduševljenje.

“Više od polovice svog života posvetio sam vinima, a posebno stvaranju ovakvog premium proizvoda. Iako sam već prije više godina bio uvjeren u vrhunsku kvalitetu našeg vinjaka, htio sam da to i struka, a posebno tržište potvrdi. Vjerujem, da je ovo samo jedno od brojnih priznanja koje će ovaj vrhunski proizvod osvojiti u budućnosti.” – rekao je između ostalog Siniša Šoškić u čijem vinjaku jaskanski gurmani već neko vrijeme uživaju.

Ovo je još jedna potvrda velikih potencijala jaskanskih vinara, koji se iz godine u godinu, sve kvalitetnije pozicioniraju na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close