Jaska i okolicaVijesti

Jaskanskim majstorima diplome

U velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, u Zagrebu, održana je svečanost podijele majstorskih diploma majstoricama i majstorima koji su uspješno položili majstorski ispit.

U trećoj generaciji položenih ispita, u jesenskom roku 2017. i proljetnom roku 2018. godine, čija je priprema bila u organizaciji Udruženja obrtnika Jastrebarsko, u suradnji sa Obrtničkim učilištem grada Zagreba i Obrtničkom komorom Zagreba, jaskanskim majstorima diplome je uručio predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Stipe Bučar.

Za zanimanje autoserviser, diplomu su dobili Miroslav Gvozdanović, Daniel Kišan, Boris Knežević i Ivo Topić, za zanimanje automehaničar Luka Mravunac, za zanimanje slastičar Nadica Golojuh i Zdravkica Horvatić, za zanimanje kemijski čistač Katarina Pintarić, natkonobar je Antonio Gregorić, plinoinstalater Siniša Žižek, te frizerke Anamarija Kešic i Lucija Stunja.

U sklopu svečanosti uručene su i zahvalnice za pomoć u organizaciji i sudjelovanju na 3. zagrebačkom obrtničkom sajmu, a zahvalnicu je dobila Adela Adam Stupljanec, vlasnica obrta za cvjećarstvo i trgovinu Pisarovine.

foto: Udruženje obrtnika Jastrebarsko

Komentari:

Oznake

Slične teme:

Close