Jaska i okolicaVijesti

Jaskanskoj Turističkoj zajednici nagrada za ‘Festival Jagoda&Pjenušaca’

Turistička zajednica grada Jastrebarskog dobila je nagradu ‘Simply the best’ za kreativnost, inovativnost i unaprjeđenje turističke ponude u kategoriji ‘kultura i vino’ za Festival Jagoda&Pjenušaca koji je po prvi put održan u svibnju u Perivoju dvorca Erdödy.

Nagradu je preuzela Petra Masnec, voditeljica jaskanske Turističke zajednice, odakle prenosimo “zahvale svima koji su prepoznali vrijednost, kroz sudjelovanje i podržavanje ove manifestacije kao turističkog proizvoda u obliku manifestacije”.

Godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia – “Simply the best”  dodjeljuju se za kreativnost i unapređenje turističke ponude u šest kategorija – ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, novi projekti, osoba, posebna priznanja – a nagradu je ukupnio primilo 45 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora.

Plakete su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close