SportVijesti

Jaskini prstići na Crikvenica kupu zaustavljeni u četvrtfinalu, pobijedili su i splitski Hajduk

Prstići nogometnog kluba Jaska, igrači starosti do 8 godina za vikend su nastupili na međunarodnom Crikvenica kupu gdje su ostvarili plasman u četvrtfinale u konkurenciji 22 ekipe.

Dječaci rođeni 2011. godine u skupini su slavili protiv slovačkih Košica rezultatom 3:0, a u drugoj utakmici su poraženi od Đurđevca s 1:2, potom su zabilježili veliku pobjedu protiv vršnjaka splitskog Hajduka rezultatom 2:1, a u zadnjoj utakmici u grupi s 2:0 su svladali bosanskohercegovački Talent iz Cazina.

U osmini finala pobijedili su igrače NK Spalata iz Splita boljim izvođenjem penala, a upravo na taj način su ispali u četvrtfinalu. Mirniji i bolji u izvođenju penala od Jaskinih prstića bili su vršnjaci NK Zagreba.

Osim trenera Danijela Slavića i ljude iz NK Jaske, u Crikvenici su uz mlade nogometaše bili i njihovi roditelji koji su žestoko navijali u svakoj utakmici.

“Iako ima dječjih suza, svi moramo biti ponosni na protekla 3 dana. U pravom svjetlu su naši igrači prezentirali svoje roditelje, svoj klub i svoj grad!” – poručili su iz NK Jaske.

Prstići NK Jaske, U8, 2011. g.

 

NK Jaska – FC Košice

NK Jaska – ŠN Đurđevac

NK Jaska – HNK Hajduk Split

NK Jaska – NŠ Talent Cazin

NK Jaska – NK Spalato

NK Jaska – NK Zagreb

Dodajmo kako je Crikvenica Cup pokrenut 2014. godine kao sportsko-turistički projekt u zemlji nogometa i gradu turizma, a na ovogodišnjem, šestom po redu kupu nastupilo je 120 ekipa. Organizator turnira je Udruga za sportsku rekreaciju “Crikvenica Cup” iz Crikvenice, a suorganizator Udruga “Škola nogometa Dječji nogomet” iz Jastrebarskog.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close