Jaska i okolicaVijesti

Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije

Zagrebačka županija uputila je institucijama, ustanovama kulture i udrugama iz područja umjetnosti i kulture, te samostalnim umjetnicima, Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije.

Rok za podnošenje prijedloga je 30. rujna. Naime, sadašnjim članovima vijeća, četverogodišnji mandat ističe krajem ove godine, pa Županija traži članove za novi saziv: Kulturnog vijeća za kulturno i umjetničko stvaralaštvo i Kulturnog vijeća za folklor i tradicijsku kulturu. Za članove spomenutih kulturnih vijeća, mogu se predlagati kulturni djelatnici, umjetnici, te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarivanju ciljeva zbog kojih su vijeća osnovana.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da podnesu pisane i obrazložene prijedloge članova sa životopisom kandidata i dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva, koji je objavljen na županijskoj web stranici.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close