192/193 infoVijesti

Jedan vozač pijan, 17 ih vozilo prebrzo, a prijavljene su i krađe te oštećenja vikendica

Samo jedan vozač bio je pijan, a 17 ih je vozilo prebrzo. Rezultati su to policijske vikend akcije koja se provodila i na jaskanskom području. 43-godišnji vozač koji je bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,53 promila), zaustavljen je u gradu Jastrebarskom, u noći sa subote na nedjelju oko pola dva, a na otriježnjenje je priveden u Policijsku postaju Jastrebarsko.

Od ostalih događaja, izdvajamo krađu zlatnog nakita iz obiteljske kuće u Donjoj Kupčini koja se dogodila u petak poslijepodne, te oštećenja ulaznih vrata na vikend kući u Vlašić brdu, što je policiji prijavljeno u nedjelju prijepodne.

Oštećenje vrata vikend kuće u mjestu Novo selo Okićko prijavljeno je u ponedjeljak, a jučer su jaskanski plavci primili i dojavu o krađi goriva na benzinskoj postaji u Donjem Desincu koja je u sklopu auto ceste, gdje je nepoznati vozač natočio gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun za natočeno gorivo.

Jučer se dogodila i krađa i to torbice s raznim predmetima iz osobnog vozila parkiranog na parkiralištu mjesnog groblja u mjestu Klinča Sela.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close