SportVijesti

Jelenaši na Prvenstvu jugoistočne Europe i JaSam O-Summer cup-u

Jaskanski orijentacisti, već tradicionalno, koriste ljetnu stanku za nastup na četverodnevnom Prvenstvu jugoistočne Europe u orijentacijskom trčanju, a nakon Crne Gore i Slovenije, ove je godine to prvenstvo održano u dalekoj Moldaviji i na njemu je sudjelovalo 10 članova Orjentacijskog kluba Jelen.

Najuspješnije su bile Sara i Dora Delić, koje su se okitile zlatom i srebrom. Ana Beblek osvojila je treće mjesto individualno, a nastupila je i za reprezentaciju Hrvatske, gdje je također osvojila brončanu medalju u štafeti.

U štafeti je za reprezentaciju nastupio i Damir Miljković te osvojio srebrnu medalju. Nadalje, Ana Delić osvojila je četvrto mjesto, Daniel Fabijanić, Miran Košćica, Dalibor Stankovski i Ivan Šeperić- Grdiša – osvojili su peta mjesta, a Zdravko Novosel sedmo.

Iduće godine, Prvenstvo jugoistočne Europe biti će održano u Hrvatskoj, gdje će Orjentacijski klub Jelen biti suorganizator, a natjecanje će se održavati i na jaskanskom području.

 

 

A na jaskanskom području nedavno je održan i “JaSam O-Summer cup” u organizaciji samoborskog Orjentacijskog kluba Japetić i jaskanskog Jelena. Okupilo se gotovo 400 natjecatelja, a članovi Orjentacijskog kluba Jelen ostvarili su zapažene rezultate: Damir Miljković osvojio je zlatnu medalju, srebrne su bile Dora i Ana Delić, a brončani Sara Delić, Noa Kelc i Miran Košćica.

Ana Beblek i Miroslav Besten stigli su do četvrtog mjesta, a Martina Bedeković Tanković i Sabina Seražin Korper do petog. Sedmo mjesto osvojili su: Gabrijel Šiljevinac, Vladimir Miovec i Marijan Bogović, a osmo Zdravko Novosel. Željka Gajdek i Dalibor Stankovski bili su deveti, a Jasminka Šiktar, Zdravko Šaflin i Daniel Fabijanić dvanaesti.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close