Jaska i okolicaVijesti

Kadrovske promjene u DVD-u Jastrebarsko

Mirko Fabijanić novi je predsjednik dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko.

Na tu je dužnost izabran na nedavnoj 132. sjednici skupštine DVD- a Jastrebarsko koja je ove godine, zbog poznatih epidemioloških okolnosti, održana u dopisnom izdanju.

Dosadašnji predsjednik Ivica Sikra sada je tajnik DVD-a, a Goran Batušić, kao i do sada, i ubuduće će biti zapovjednik dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko.

Na sjednici Skupštine izabrani su i članovi Upravnog odbora, a to su: Leon Bastašić, Saša Borković, Božena Falica, Tomislav Falica, Ivan Jalšovec, Vedran Jambrović, Marko Kovačević, Nikola Lacković, Dražen Lovreček, Ivica Sikra, Domagoj Šlat.

Zamjenik zapovjednika u narednom mandatu biti će Marko Kovačević, zamjenik predsjednika Nikola Lacković, a dosadašnji predsjednik Ivica Sikra nadalje će obnašati funkciju tajnika Društva.

U Nadzorni odbor izabrani su Zoran Vrpka, Tomislav Karas, Dragutin Mesić, Ivan Dimnjaković i Ivan Šeperić-Grdiša.

Sastav zapovjedništva čine još Dino Vuković, Vladimir Petanjek, Mario Režek, Dubravko Čurković, Marijo Lukina, Ivan Borojević, Lovro Mrakužić i Mario Jalšovec.

 

arhiva, Mirko Fabijanić (lijevo) i Željko Popović

 

O kadrovskim promjenama i općenito o aktivnostima jaskanskog DVD-a, koje je lani imalo 259 intervencija, opširnije smo govorili u Središnjici od 33 minute i 35 sekundi.

 

Foto
DVD Jastrebarsko

Povezane vijesti

Back to top button