SportVijesti

Kickboxing klubu Jastreb 6 medalja na Europskom prvenstvu u Mađarskoj

Kickboxing klub Jastreb nastupio je tijekom prošlog tjedna u mađarskom Gyoru na Europskom prvenstvu za djecu, mlađe kadete, starije kadete i juniore u disciplinama Point fight, Light contact, Kick light, Full contact, Low kick i K1.

Nastupilo je preko 1.500 natjecatelja iz 39 zemalja, a reprezentacija Hrvatske je zauzela visoko sedmo mjesto po ostvarenim rezultatima, dok su Jastrebovi osvojili 6 medalja.

Europski prvaci postali su Martin Grubiša i Matej Žamarija. Martin je zlatni u disciplini Point fight dječaci do 33 kg, a Matej u disciplini Point fight dječaci preko 36 kg.

Viceoprvaci Europe su Lovro Žamarija i Dora Matić. Lovro je srebrni u disciplini Point Fight stariji kadeti do 69 kg, a Dora Matić u disciplini Point fight djevojčice do 27 kg.

Na Europskom prvesntvu u Mađarskoj, od boraca kickboxing kluba Jastreb, treća mjesta i brončane medalje osvojili su Ivan Maretić i Fabijan Širanović. Ivan u disciplini Point fight mlađi kadeti do 47 kg, a Fabijan u disciplini Light contact stariji kadeti preko 69 kg.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close