192/193 infoVijesti

Kokain pronađen kod mlađeg muškarca

Prošli petak, nešto prije 18 sati, policijski službenici su u mjestu Donji Desinec zaustavili 26-godišnjeg vozača osobnog vozila kod kojeg je pronađena opojna droga kokain. Priveden je u Policijsku postaju Jastrebarsko i slijedi mu optužni prijedlog.

Pored ovog i pored izlaska na teren zbog požara, jaskanska je policija tijekom vikenda bila i na još nekoliko očevida. U Velikoj Jamničkoj, gdje je u petak iz 8 sati ujutro nepoznati počinitelj nasilno ušao u kuću odakle je ukrao razne predmete, te također u petak, u 13 sati, u mjestu Gornja Reka, gdje se putem mobilnog telefona prijetilo 63-godišnjem muškarcu.

U subotu prijepodne policija je bila i na očevidu u Velikoj Jamničkoj gdje je oštećen kabelski vod električne mreže. Oštećenje je prouzročilo stablo koje je rušio 33-godišnji muškarac.

Što se pak prometnih očevida tiče, u subotu iza ponoći dogodila se prometna nesreća u mjestu Brlenić, gdje je došlo do slijetanja vozila s kolnika, kojom prilikom je jedan sudionik zadobio tjelesne ozljede.

 

Oznake

Slična tema:

Close