SportVijesti

Kokot Agro pobjednik malonogometne lige Prigorje 2018.

Završila je ovogodišnja, 18. po redu, malonogometna liga Prigorje, a pobjednički pehar pripao je ekipi Kokot Agro. Oni su boljim izvođenjem sedmeraca u jučerašnjem finalu u Dragovanšćaku svladali malonogometni klub Goli Vrh. Nakon regularnog dijela koji je završio bez pogodaka, igrači ekipe Kokot Agro s 3:2 su pobijedili nakon izvođenja penala.

Nedjeljko Kozlovac (predsjednik NS Jastrebarsko), Nikola Šoić (Kokot Agro), Željko Vinski (predsjednik MNK Prigorac), Dalibor Kaurić (Kokot Agro)

Treće mjesto osvojila je momčad Nikhof koja je bila bolja od malonogometnog kluba Gornja Zdenčina s 5:4. Najbolji igrač ovogodišnje lige Prigorje bio je Karlo Braje iz pobjedničke ekipe Kokot Agro, iz koje dolazi i najbolji golman turnira, a to je Ivan Podgorščak. Najbolji strijelac s 5 pogodaka bio je Dominik Holetić iz četvrtoplasirane ekipe MNK Gornja Zdenčina.

“Zahvaljujemo se sucima Kramariću, Školjaku, Grdakoviću i Priselcu na odlično obavljenom suđenju, te svim ekipama i gledateljima na posjeti.” – poručili su iz malonogometnog kluba Prigorac, organizatora lige Prigorje.

 

Polufinale:

MNK Goli Vrh – Nikhof 6:1

Kokot Agro – MNK Gornja Zdenčina 3:0

Za 3. mjesto:

Nikhof – MNK Gornja Zdenčina 5:4

Finale:

Kokot Agro – MNK Goli Vrh 3:2 (0:0)

 

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close