192/193 infoOstaloVijesti

Krave lutale po autocesti A1 kod izlaza Jastrebarsko | video

Zagrebačka policija je jučer, u 17:30 sati, zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Donjeg Desinca u kojoj se prevrnula prikolica s kravama. Iz prikolice su tom prigodom krave ispale, a dvije su se udaljile s mjesta nesreće i stigle do izlaza Jastrebarsko.

Dovelo je to do potpune pomutnje na autocesti s obzirom da su krave hodale, odnosno lutale po prometnici, a vozači su se redom zaustavljali i u čudu gledali. Mnogi koji su se zatekli na mjestu događaja, snimili su ove nevjerojatnu situaciju.

Video, facebook (Mor Ana)

Priča je završila sretno jer su na neuobičajenu intervenciju stigli policijski službenici koji su pomogli vlasniku krave uhvatiti te ih ukloniti s autoceste.

Informacije su to iz PU Zagrebačke, dok iz PP Jastrebarsko stižu podaci o nekoliko intervencija.

U svetojanskom naselju Celine jučer je provaljeno u vikendicu, a jedan sat iza ponoći iz benzinske postaje u mjestu Čeglje, ukradene su cigarete. Prije podne je u Klinča Selima, 39-godišnjaku prijetio muškarac star 69 godina, a rano poslijepodne dogodila se nesreća na radu, u mjestu Toplice, gdje je 31-godišnji radnik prilikom pada paleta zadobio lake tjelesne ozljede.

Osim o ovim događajima, policija izvješćuje i da je jučer “na obradi” bio 45-godišnji muškarac, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela “Teške krađe”. On se, naime, sumnjiči, da je od prosinca prošle do ožujka ove godine, provalio u tri vikendice na području grada Jastrebarskog iz kojih je ukrao alkoholna pića. Nastala materijalna šteta pričinjena tim kaznenim djelima, iznosi oko 2.800 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Policijski službenici PP Jastrebarsko jučer su obavili i kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim stranim državljaninom, radi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj na postajnom području PP Jastrebarsko. Protiv migranta će, nadležnom Državnom odvjetništvu, biti podnijeta kaznena prijava.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close