Jaska i okolicaVijesti

KUD Lipa iz Slavetića predstavlja Zagrebačku županiju na Vinkovačkim jesenima

Na Vinkovačkim jesenima koje će biti održane u drugoj polovici ovoga tjedna nastupiti će i KUD Lipa iz Slavetića. Slavetićki KUD predstavlja Zagrebačku županiju na Državnoj smotri izvornog folklora u sklopu 55. Vinkovačkih jeseni.

Selekcija se obavljala u drugačijim uvjetima, pa su članovi KUD-a Lipa pripremili i snimili program koji su odabrali kao predstavnici županije.

Foto: snimanje ispred Zagrebačke katedrale:

 

U 10-godišnjem radu KUD-a Lipa ovo je 6. puta da predstavlja naš Grad i Županiju na smotrama državne razine, a 2018. godine njihova je izvedba proglašena najboljom u Republici Hrvatskoj.

“Zahvaljujemo Zajednici kulturno umjetničkih udruga grada Jastrebarskog koja je osigurala prostor i snimanje točke koju smo za ovu prigodu uvježbali. Naše društvo je također u aktivnim pripremama za druga događanja koja se odvijaju prilagođeno aktualnoj situaciji.” – poručili su iz KUD-a Lipa Slavetić.

10. rođendan KUD-a, siječanj 2020. g.

 

Dodajmo i kako su članice slavetićkog KUD-a u četvrtak sudjelovale na obilježavanju početka berbe grožđa u Zagrebačkoj županijiorenju koje je održano u Lokošin Dolu.

FOTO
KUD Lipa Slavetić
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close