Jaska i okolicaVijesti

Za vikend ‘Kupske večeri’, nastupa i Miroslav Škoro

Predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro nastupiti će na ovogodišnjim Kupskim večerima, koje će u Pisarovini na rijeci Kupi biti održane ovog vikenda, od petka 12. do nedjelje 14. srpnja. Škoro će pjevati u subotu navečer, 13.

Kupske večeri tradicionalno organiziraju pisarovinska Turistička zajednica i općina Pisarovina, a ove godine obiluju izuzetno brojnim sportskim, zabavnim, kulturnim, gospodarskim i gastronomskim događanjima. Biti će održana i brojna natjecanja: ribičko, nogometno, vatrogasno, kulinarsko odnosno lovačko, kao i ono mjesnih odbora, neće izostati ni tradicionalna veslačka utrka, kao ni mnogi drugi sadržaji namijenjeni svim uzrastima.

Kulturno umjetnički program, prezentacija traktora oldtajmera, vožnja gliserom po Kupi, kao i neizostavni zabavni park za djecu, također su dio događanja predstojećih Kupskih večeri, koje će obogatiti i Kiselički sajam – s domaćim proizvodima, suvenirima i rukotvorinama.

Organizatori su stoga pozvali: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge i tradicijske obrte, da se do 10. srpnja prijave za sudjelovanje na izložbeno prodajnom Kiseličkom sajmu, na kojemu im je sudjelovanje omogućeno besplatno.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close