Jaska i okolicaVijesti

Ljetni upisni rok u Glazbenoj školi Jastrebarsko

Glazbena škola Jastrebarsko od ovog tjedna organizira online upise u prvi razred osnovnog glazbenog obrazovanja za djecu koja su u pravilu navršila sedam godina života i zadovoljila kriterije propisane kurikulumom umjetničkog obrazovanja.

U školskoj godini 2020./2021. budući učenici škole mogu upisati sljedeće instrumente: klavir, flauta, violina, gitara, violončelo, saksofon, truba, a broj učenika koji se upisuje na pojedini instrument ovisi o broju slobodnih mjesta u školi. Zbog situacije vezane uz epidemiju koronavirusa i propisanih mjera zaštite, prijemni ispit, odnosno audicija, za upis učenika u 1. razred neće se održati. Prijave i upisi provode se izravno elektroničkim putem do popune slobodnih mjesta i to prema redoslijedu zaprimanja prijave i upisnice, odnosno potrebne dokumentacije.

Ljetni upisni rok počeo je 25. svibnja i traje do 1. lipnja, a potom od 8. do. 15. lipnja. Dokumenti za upis se mogu preuzeti na službenoj web stranici Glazbene škole Jastrebarsko, a prijavnici i upisnici potrebno je priložili skenirani rodni list i domovnicu učenika uz potvrdu o uplati upisnine koja je u iznosu od 100 kn prethodno uplaćena na žiro-račun škole.

Sve navedeno dostavlja se e-mailom na adresu jaskanske glazbene škole koja je kao i brojevi telefona i sve ostale informacije u vezi upisa, dostupna na njihovoj internetskoj stranici.

Zašto upisati glazbenu školu Jastrebarsko:

 

Pogledajte i kako glazba utječe na naš razvoj:

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close