Jaska i okolicaVijesti

‘Ljeto u Jaski’ uz bogat program i nastup Songkillersa

Posljednje lipanjske nedjelje, 30. ovog mjeseca u perivoju dvorca Erdödy, u organizaciji Centra za kulturu Jastrebarsko održat će se tradicionalna manifestacija ‘Ljeto u Jaski’, koja bi prema najavama trebala biti nikad bogatija sadržajima i to za sve uzraste.

Od 9 ujutro pa sve do 21 h kada počinje koncert skupine Songkillers, posjetiteljima će cijelog dana biti na raspolaganju brojne aktivnosti kao što su 1. Festival Nordijskog hodanja i pješačenja Zagrebačke županije, Otvoreni dan DVD-a Jastrebarsko, prezentaciju pastirskih igara ‘Zelena livada’, Humanitarni 6-satni ultramaraton u hodanju i trčanju, te već uobičajeni sadržaji poput zabavnog animacijskog programa i zračnih tobogana i penjalica za najmlađe, jahanje, vožnja kajakom po jezeru, gađanju lukom i strijelom i druge, a svi koji žele moći će izmjeriti šećer i tlak, poslušati prezentaciju projekta ‘Živjeti zdravo’ te pratiti natupe Svetojanskih mažoretkinja, Plesnog studija instinct i ples na svili, a bit će tu i revija šapa te bogata gastro ponuda.

Događanja ovogodišnjeg Ljeta u Jaski završit će velikim koncertom grupe Songkilers. Suorganizatori manifestacije su Turistička zajednica Jastrebarsko  i DVD Jastrebarsko, a pokrovitelji Grad Jastrebarsko i Zagrebačka županija.

Sličan sadržaj

Back to top button