OstaloVijesti

Ljubavnici imaju novu stvar koja širi pozitivu a riječi odmah ulaze u uho!

Spot za pjesmu "Ona me voli" sniman je u susjednom nam Samoboru

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili su spot koji razveseljava i sve loše i svu depresiju, koje se u zadnje vrijeme nakupilo, baca u zaborav.

Popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje se nadvilo nad nama. Činjenica je da moramo biti odgovorni ali istina je i da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu “Ona me voli”.

Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova, a aranžman i produkciju potpisuje Luka Kovačić, dok su back vokale odradili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, a Matija je bio zadužen i za režiju te video produkciju.

 

Pjesma na prvu ulazi u uho, no ovaj će put zasigurno mnogi biti oduševljeni i video spotom koji se snimao na ulicama susjednom nam Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi lom u gradu, a Samoborci su prihvatili snimanje pa su im i pomogli kako bi spot bio što bolji i zabavniji. Dodajmo još kako pet ‘ljubavnika’ u spotu ispijaju RJ vino iz jaskanskog kraja.

“Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prilaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije”, kazao je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

 

Foto
Matija Škalić
Back to top button