SportVijesti

Malim nogometašima gradonačelnik Novosel upriličio prijem | audio, foto

Za prstiće nogometnog kluba Jaska, povodom nedavnih uspjeha na inozemnom turniru, prijem je danas upriličio i gradonačelnik Zvonimir Novosel.

 

A evo što su, uz malu pomoć gradonačelnika u pozadini razgovora, za prijema rekli mladi jaskanski nogometaši:

 

 

Jaskina U8 generacija u zadnjih godinu dana osvojila je pobjedničke pehare na nogometnim turnirima u Karlovcu i Jastrebarskom, a osim u Slovačkoj, drugo mjesto su ponijeli i na turniru u Ilovcu. Uz četvrto mjesto u slovenskim Medvodama, i nastupe na još nekoliko tunira, treba dodati da ova generacija dijeli prvo mjesto s vršnjacima NK Vinogradara u ligi Nogometnog središta Jastrebarsko.

Na sada već tradicionalnom primanju poslije sportskih uspjeha kod gradonačelnika Novosela i njegovog zamjenika, ujedno i predsjednika Sportske zajednice Domagoja Šlata, danas je na prijemu u Gradu uz Jaskine male nogometaše bio i njihov trener te tajnik kluba s Centrale i voditelj škole nogometa Danijel Slavić:

 

A sličnih rezultata, uz napore mladih nogometaša i njihovih roditelja, ne bi bilo bez podrške ljudi iz NK Jaske. Prijemu je prisustvovao i predsjednik kluba u odlasku, Alen Vučina:

 

Poruku mladim Jaskinim nogometašima, kao i svim sportašima, poslao je današnji domaćin, gradonačelnik Zvonimir Novosel:

 

Budući život klub s Centrale nastavit će bez Alena Vučine u dosadašnjoj ulozi. On je, kao što smo rekli, predsjednik u odlasku, a presjek njegovog djelovanja u NK Jaski, razlozima odlaska i stanju kluba kojeg ostavlja mlađim kadrovima, donosimo u video intervjuu:

Oznake

Slična tema:

Close