SportVijesti

Marin Banković novi predsjednik NK Jaske | foto, audio

Na jučer održanoj izvanrednoj Skupštini nogometnog kluba Jaska, za novog predsjednika izabran je Marin Banković:

 

Sada već bivši predsjednik Alen Vučina, za Skupštine je prezentirao izvješće o radu, financijsko i izvješće Nadzornog odbora, te iznio financijski i plan rada za tekuću godinu, a sve su jučer prisutni skupštinari jednoglasno usvojili.

Osim novog predsjednika, NK Jaska ima i novog potpredsjednika. Dražena Brakusa zamijenio je Goran Navoj, vlasnik tvrtke za skupljanje neopasnog otpada Forest.

Na mjestu predsjednika kluba sada je poduzetnik Marin Banković, koji je dugi niz godina vezan za nogometnu momčad s Centrale. Kao igrač prošao je kroz kategorije pionira, juniora, seniora i veterana:

 

Mjesto predsjednika nogometnog kluba Jaska sa sobom nosi i odgovornost rješavanja financijskih problema koji u klub postoje, a Banković nam je kazao kako su mu motiv za preuzimanjem funkcije, između ostalog, i njegova djeca koja se bave nogometom:

 

Dodajmo kako je radno predsjedništvo jučerašnje izvanredne Skupštine bilo u sastavu: Danijel Slavić, Krešimir Radelja, Viktor Šimanović, Alen Mataušić, Danijel Budinšćak i Tomislav Tadić.

Prvi zadatak čelnih ljudi NK Jaske – Marina Bankovića i Gorana Navoja biti će formiranje novog Izvršnog i Nadzornog odbora u narednom razdoblju.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close