Jaska i okolicaVijesti

Marko Perković Thompson održao koncert u Klinča Selima | foto, audio, video

Uoči glazbenog spektakla, pjevač je odao počast svim stradalima kod Spomen obilježja u Jastrebarskom

Uoči subotnjeg koncerta u Klinča Selima, Marko Perković Thompson odao je počast stradalim braniteljima kod Spomen obilježja nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova, na ulazu u gradsko groblje u Jastrebarskom.

Na polaganju cvijeća i paljenju svijeća za sve stradale bile su obitelji poginulih hrvatskih branitelja, predstavnici Udruge policije branitelja Jastrebarsko na čelu s predsjednikom Berislavom Gregorićem, saborski zastupnici i hrvatski generali, predstavnici lokalne vlasti iz Jastrebarskog, Klinča Sela, Pisarovine i Krašića, te članovi moto-klubova, kulturno-umjetničkog društva Sveta Jana, Kuburaške udruge Okić i Svetojanske mažoretkinje. Molitvu je predvodio vlč. Stjepan Rožanković, jaskanski župnik i dekan Jastrebarskog dekanata.

foto © Radio Jaska:

Počast stradalim braniteljima odao je i Marko Perković Thompson:

 

Da je bilo “lipo svima” koji su bili na Thompsonovom koncertu, potvrđuju i izjave snimljene u subotu navečer na igralištu NK Mladosti u Klinča Selima:

 

Poslijepodnevna pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije dodatno je u večernjim satima oraspoložila Thompsonove obožavatelje:

 

No Thompsonove pjesme ipak, kao što je poznato, izazivaju prijepore, osobito ‘Čavoglave’. Tu činjenicu, uoči subotnjeg koncerta u Klinča Selima komentirao je i sam pjevač:

Radio Jaska
Radio Jaska
Radio Jaska

Radio Jaska

facebook/instagram
facebook/instagram
facebook/instagram

 

 

Marko Perković Thompson okupio je u subotu navečer više od 5 tisuća obožavatelja s brojnim hrvatskim zastavama, a naš reporter Zdenko Vuković Cena tom je prilikom zabilježio je i sljedeće:

 

video:

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close