SportVijesti

Marku Bradviću dupla kruna na Regionalnom prvenstvu Središnje Hrvatske

Seniori TK Gem bore se za ulazak u 2. ligu

Vrbovec je bio domaćin Regionalnog teniskog prvenstva Središnje Hrvatske u konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina, na kojem je Marko Bradvić, igrač jaskanskog teniskog kluba Gem, osvojio dvostruku krunu.

Pravo sudjelovanja imali su igrači klubova s područja Središnje Hrvatske, a Marko je, pojedinačno, u konkurenciji 10 igrača bio postavljen za prvog nositelja te je osvojio pehar pobjednika pobjedom 7:5,6:2 nad domaćim predstavnikom Karlom Burićem. Da mu Vrbovec ostane u prekrasnom sjećanju, mladi Bradvić pobrinuo se osvojivši naslov i u konkurenciji parova igrajući upravo s Burićem. Među 5 prijavljenih parova, finalisti u singlu, Bradvić i Burić, u finalu su bili vrlo uvjerljivi protiv vrbovečkog para Lončarić/Juran sa 6:0, 6:1.

Ovo je Marku, koji je trenutno na rang listi na 30. mjestu, prvi osvojeni turnir do 14 godina u karijeri, nakon kojeg će se s osvojenih 150 bodova, od kolovoza dodatno pomaknuti na rang listi hrvatskih tenisača do 14 godina i pokucati na vrata Top-15.

‘Gemaši’ ulaze u borbu za 2. Hrvatsku ligu

Seniori teniskog kluba Gem, predvođeni Markovim trenerom Sinišom Gorupom, u posljednjem kolu 3. Hrvatske teniske lige Središte pobijedili su Zlatar sa 7:0 i na kaju zauzeli drugo mjesto. Sada im predstoji polufinalni susret 3. lige s Ivanićem 31. kolovoza u Jastrebarskom, dok se u drugom polufinalu sastaju Novska i Samobor. Boljii iz tih susreta, dan kasnije ukrstiti će rekete u finalu, a ukupni pobjednici će ostvariti plasman u dodatne kvalifikacije za ulazak u 2. ligu.

Sličan sadržaj

Back to top button