Jaska i okolicaVijesti

Međunarodni dan starijih osoba u Centru za kulturu

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, danas je zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat, posjetio grupu naših sugrađanki treće životne dobi koje u Centru za kulturu sudjeluju u projektu besplatnog vježbanja.

Prilikom posjeta prvom jesenskom treningu korektivne gimnastike (koji će se održavati utorkom i četvrtkom u jutarnjim satima, pod stručnim vodstvom kineziologinje Nere Varadi), dogradonačelnik Šlat izrazio je zadovoljstvo što u projektu sudjeluje tako veliki broj žena.

“To je još samo jedan dokaz kvalitete projekata, koje provodimo, a ujedno i brige prema našim starijim Jaskankama i Jaskancima. Pozivamo i sve ostale zainteresirane da se pridruže besplatnom vježbanju, a povodom Vašeg dana, želimo Vam puno zdravlja, razumijevanja i uvažavanja!’’, poručio je Šlat.

Inače, Grad Jastrebarsko tijekom cijele godine vodi brigu o svojim najstarijim sugrađanima.  U suradnji s Centrom za kulturu za osobe treće životne dobi organizirani su tečajevi informatike i engleskog jezika, a u suradnji sa Sportskom zajednicom, provodi se i projekt besplatnog tjelesnog vježbanja.

Svi tečajevi za polaznike potpuno su besplatni jer sve troškove snosi Grad Jastrebarsko, a svakog Božića Grad isplati i preko 1.600 božićnica za umirovljenike.

Sličan sadržaj

Back to top button