izbori20Jaska i okolicaVijesti

#Mihakrozsedmu | Finale Zmajlovićeve kampanje sutra na glavnom gradskom trgu

Mihael Zmajlović koji je prije tjedan dana krenuo biciklom po sedmoj izbornoj jedinici, nakon 7 dana i više od 400 kilometara, sutra prijepodne stiže u svoj grad. Dolazak na središnji gradski trg očekuje se sutra u 10 sati, gdje je predviđeno i druženje s građanima.

“Dočekajmo ga svi zajedno sutra prijepodne na Strossu i pružimo mu podršku u kandidaturi za Sabor Republike Hrvatske. Podržimo Mihu, koji je dosadašnjih godina pokazao koliko mu znači Jaska, za koju je svojim radom osigurao brojne investicije i projekte. Dođite na doček i druženje s Mihom, sutra u 10 sati, na Strossu!” – poručuju organizatori Zmajlovićeve kampanje pod nazivom #Mihakrozsedmu.

Kampanja je, podsjetimo, prošle subote počela u zagrebačkim Gajnicama, nastavljena preko Samobora, Žumberka, Ozlja Karlovca, Duge Rese, Slunja, Ogulina i Gorskog kotara do Viškova, Kastva i Novog Vinodolskog, a završiti će sutra u Jastrebarskom. Cilj kampanje je obići sedmu izbornu jedinicu, te kroz razgovore s građanima od Zagreba do mora, doći do spoznaje o zajedničkim problemima, kao i čuti njihova razmišljanja i očekivanja od novog saziva Sabora.

Mihael Zmajlović koji je bio saborski zastupnik u prošlom mandatu to želi biti i naredne četiri godine, pa sedmu izbornu jedinicu obilazi električnim biciklom i razgovara s biračima. On i inače biciklira, zagovara zdrav okoliš i čist promet, a kao ministar zaštite okoliša, promovirao je i kroz projekte financirao njihovo korištenje u brojnim hrvatskim gradovima.

Povezane vijesti

Back to top button