izbori20Jaska i okolicaVijesti

#Mihakrozsedmu | Mihael Zmajlović kampanju biciklom završio druženjem sa svojim sugrađanima

video, foto

 

Finale kampanje #Mihakrozsedmu održano jutros u Jastrebarskom

 

Nakon što je prošlu subotu u Gajnicama započeo sedmodnevnu predkampanju po našoj 7. izbornoj jedinci, i nakon što je obišao brojne gradove i općine od Zagreba i SamobOra, preko Karlovca, Kamanja, Slunja, Ogulina pa sve do Gorskog kotara i Primorja, Mihael Zmajlović, saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša, prešavši više od 400 km, danas je svoju izbornu turneju pod nazivom #Mihakrozsedmu završio u svom rodnom Jastrebarskom.

Prijepodne su ga na Strossmayerovom trgu dočekali brojni sugrađani s kojima je, kao uostalom i u svim mjestima koje je posjetio, razgovarao o njihovim problemima, ali i saslušao ideje i prijedloge za poboljšanje kvalitete života.

Mihael Zmajlović potporu birača tražit će, podsjetimo, na predstojećim parlamentarnim izborima u srpnju kako bi na listi RESTART koalicije izborio još jedan saborski mandat te se nastavio zalagati za projekte i inicijative koje je zagovarao i prijašnjih godina, a odnosili su se na zeleni, održivi razvoj i prometna rješenja kao i daljnju digitalizaciju društva i sustava državne uprave.

Sličan sadržaj

Back to top button