192/193 infoJaska i okolicaVijesti

Miroslav Patekar novi načelnik PP Jastrebarsko

Miroslav Patekar, novi je načelnik Policijske postaje Jastrebarsko. Dužnost će, od dosadašnjeg načelnika Berislava Vojaka, koji je na čelu jakanske policije posljednjih 8 godina, preuzeti idućeg ponedjeljka 16. listopada.

Osim novog načelnika Policijske postaje Jastrebarsko, glavni ravnatelj policije, jučer je, na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao još 153 načelnika policijskih postaja diljem Hrvatske.

Naime, nakon internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova za radna mjesta načelnika policijskih postaja, koji je bio raspisan sredinom rujna, te provedenog postupka, odnosno testiranja i razgovora s prijavljenim kandidatima, glavni ravnatelj policije, jučer je na prijedloge načelnika policijskih uprava, imenovao ukupno 154 načelnika policijskih postaja u 19 policijskih uprava.

Za načelnika Policijske postaje Jastrebarsko, bilo je čak 14 kandidata, a nakon provjere znanja, sposobnosti i vještina, te provedenog razgovora, najbolji rezultat ostvario je Miroslav Patekar, koji je do sada bio pomoćnik načelnika za kriminalističke poslove Policijske postaje Samobor.

POGLEDAJTE I OVO  Vinogradar dočekuje Dugo Selo, a u srijedu gostuje kod Slavije u Kupu

Novi čelni čovjek jaskanske policije, ima 38 godina, rođen je u Martinu pod Okićem, diplomirani je kriminalista i u policijskom je sustavu više od 20 godina. Za načelnika Policijske postaje Jastrebarsko imenovan je na razdoblje od 5 godina.

Komentari:

Ako ste propustili:

Close