SportVijesti

Mlađi pioniri NK Jaske ponovno uspješni, prvi u Rugvici, drugi u Dugom Selu

Nakon nedavno osvojenog drugog mjesta u Sloveniji, malonogometna momčad “Dječji nogomet“ koja je sastavljena od mlađih pionira NK Jaske, uspjeh je ostvarila za vikend i u Dugom Selu te u Ruvici.

Na malonogometnom turniru u Dugom Selu, u svojoj kategoriji dječaka 2005. godište, u petak su osvojili drugo mjesto. Rezultat je vrlo značajan s obzirom da su im u četvrtfinalu, polufinalu i finalu protivnici bile ekipe sastavljene od igrača Dinama i Lokomotive. U konkurenciji 20 ekipa, ekipa “Dječji nogomet” je nakon 6 utakmica bez poraza, u finalu izgubila od ekipe “Promotion plus”.  Dan kasnije, u subotu, nastupili su u Rugvici i opet stigli do finala gdje su se ponovno susreli s istim suparnikom kao i dan ranije. Ovaj put uspješnija je bila ekipa “Dječji nogomet” i osvojila prvo mjesto!

Pod vodstvom Dražena Brakusa i Zorana Magđinskog, do dva finala u dva dana, stigli su: Eugen Ciban, Domagoj Brakus, Emanuel Gornik, Fran i Jan Stunja, Lukas Magđinski, Josip Obradović, Borna Grdiša, Matija Majkić, Matia Šerić, Leon Požega i Gabrijel Horvatić, dok je u Rugvici nastupio i David Božić.

POGLEDAJTE I OVO:  Perivojem odzvanjao linđo, održano događanje 'Njegujmo tradiciju' | foto, audio

Pored prvog i drugog mjesta ekipno, golman ekipe Eugen Ciban proglašen je i najboljim vratarom na oba turnira, dok je u Rugvici Emanuel Gornik proglašen najboljim igračem turnira, što su i dodatna priznanja jaskanskoj školi nogometa.

Ista ekipa,

Komentari:

Slične teme:

Close