VideoVijesti

‘Moja’ Luke Basija i Ljubavnika odlično prihvaćena i na putu da postane pravi hit

Spot za pjesmu ‘Moja‘ u izvedbi Luke Basija i popularnog sastava Ljubavnici, objavljen je prošle srijede na Youtube-u, a u nepunih sedam dana ostvario je preko 175.000 pregleda! Očito da je pjesma odlično prihvaćena od slušatelja, pa se mnogi glazbeni urednici u Hrvatskoj, a tako i na našem radiju, slažu kako je novi hit na hrvatskoj glazbenoj sceni ‘izbačen’.

Nakon nekoliko samostalnih pjesama, Zagrepčani su se po prvi puta odlučili na suradnju s drugim izvođačem, a riječ je o popularnom Luki Basiju koji osim svojih singlova, iza sebe ima hitove u suradnji s Jolom i Lidijom Bačić.

“Poslije dueta s Joletom i Lidijom Bačić nedostajala mi je samo suradnja s grupom. Drago mi je što smo napravili duet s Ljubavnicima, ne samo zbog toga što mi je pjesma vrlo draga nego što je ekipa odlična. Mario, mladi pjevač i autor, postao mi je pravi prijatelj i energija u bendu je izuzetna. Pjesmi i video spotu veselio sam se kao dijete Božiću i nadam se da će doživjeti uspjeh kao i moji prošli singlovi” –  izjavio je Luka.

POGLEDAJTE I OVO  Vinogradar dočekuje Dugo Selo, a u srijedu gostuje kod Slavije u Kupu

Frontmen ljubavnika Mario Regelja, koji potpisuje tekst i glazbu za pjesmu, ima samo riječi hvale o suradnji s Lukom: “Godinu dana sam držao ovu pjesmu ‘u ladici’ i čekao pravu osobu s kojom ćemo je snimiti. Čim sam čuo Luku znao sam da je njegov glas dodatni začin pjesmi Moja. Nakon snimljenog video spota mogu to još jednom potvrditi, odlična smo kombinacija!“

Singl ‘Moja’ osvojit će vas plesnim ritmom koji lako ulazi u uho, a ženski dio publike sigurno neće ostati ravnodušan kako na talent mladih glazbenika, tako i na njihovu karizmu i šarm. Vjerujemo da je riječ o novom hitu koji će zavladati našim eterom i steći popularnost publike u regiji.

Koje je sve detalje o pjesmi ‘Moja’ i Ljubavnicima, u jučerašnjem Showtime-u, od Marija i basiste Igora Stankovića, doznala voditeljica i urednica emisije Jasminka Erdelj, pogledajte u nastavku:

POGLEDAJTE I OVO  GDCK Jastrebarsko | Održani Završni volonterski kamp i Edukacija Županijskog interventog tima

Komentari:

Ako ste propustili:

Close