Oglašavanje
Jaska i okolicaSportVijesti

MOTOCROSS | Štajcer prvi, a Martinac drugi u svojim kategorijama

Osim Danka Braima, koji je jednu utrku prije kraja osigurao naslov motocross prvaka u klasi veterani A, jaskanski kraj ima još nekoliko predstavnika koji vrlo dobro stoje u poretku motocross kategorija.

Tako se u kategoriji veterani B, dvojica vozača motocross kluba Jaske nalaze visoko na ljestvici. Krešimir Besednik zauzima treću poziciju, dok je Mario Čukoić na četvrtom mjestu.

U seniorskoj konkurenciji, u klasi MX Open, vozač motocross kluba Krašić, Janko Martinac, nalazi se na odličnom drugom mjestu jednu utrku prije kraja s 305 osvojenih bodova, 36 manje od prvoplasiranog. U istoj kategoriji vozač jaskanskog motocross kluba, Ivan Brdarić, nalazi se na 23. mjestu.

U klasi B-Open, vozač krašićkog motocross kluba, David Štajcer, s osvojenih 318 bodova, vodeći je u poretku, a prvi pratitelj mu je jaskanski kolega Ivica Jakopec. U klasi B-Open u ovoj sezoni iz našeg kraja još su nastupali Danijel Pavičić (MCK Jaska), Marko Šelebaj i Ivan Radočaj (obojica MK Krašić).

POGLEDAJTE I OVO  U Jaski otvoreno moderno i automatizirano spremište za električne bicikle

U klasi B 250, nastupaju još dvojica vozača jaskanskog motocross kluba, Nino Prša i Matija Grgas, a nalaze se na 9., odnosno 10. mjestu.

Boje jaskanskog motocrossa još brani i junior Dario Plantaš u klasi do 65 ccm, a utrku prije kraja mladi Dario je na 5. mjestu od 29 natjecatelja.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili: