192/193 infoVijesti

Na autocesti kod Jastrebarskog prometna s teško ozlijeđenom Ukrajinkom

Oko 20. kilometra autoceste kod izlaza za Jastrebarsko, jučer nešto prije 10 sati dogodila se prometna nesreća. 31-godišnji državljanin Ukrajine, koji je upravljao osobnim automobilom marke Nissan Qashqai ukrajinskih nacionalnih oznaka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila situaciji u prometu, odnosno nije pravovremeno zaustavio vozilo, te je prednjim desnim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 34-godišnjakinja, a koja je u trenutku prometne nesreće bila zaustavljena zbog kvara na vozilu, te ga nije mogla pomaknuti.

Od tog naleta, osobni automobil marke Nissan je u nekontroliranom kretanju sletio na mekani teren i udario u smjerokazni stupić i metalnu zaštitnu ogradu, dok je Audi odbačen, te također u nekontroliranom kretanju preko kolnika sletio na mekani teren, a potom i u kanal uz rub kolnika.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 31-godišnja državljanka Ukrajine, putnica iz Nissana, dok je 32-godišnja državljanka Ukrajine, također putnica, lakše ozlijeđena.

Liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close