Jaska i okolicaVijesti

Na području općine Krašić regulacija prometa zbog snimanja filma

Od danas pa do idućeg utorka, 25. rujna, u naseljima Medven Draga, Čunkova Draga i Dol, na području općine Krašić, snima se igrani film zbog čega će na županijskoj cesti Krašić – Kostanjevac, povremeno dolaziti do posebne regulacije prometa.

Za potrebe snimanja, povremeno će se, naime, zatvarati cesta na nekoliko minuta ispred kurije u Medven Dragi, ispred Mlina u Čunkovoj Dragi i ispred stare kuće obitelji Bakalas u Dolu.

Konkretno, snimanje u Medven Dragi odvijati će se od danas do četvrtka, 20. rujna; u petak, 21. rujna snimati će se u Dolu i Medven Dragi; u ponedjeljak 24. rujna u Medven Dragi; te u utorak, 25. rujna u Medven Dragi i Čunkovoj Dragi.

Snimanja će se odvijati u vremenu između 7 i 19 sati, pa su iz općine Krašić zamolili sve sve sudionike u prometu za strpljenje i razumijevanje, a dodatan oprez biti će potreban prometnicom kod kurije Medven u Medven Dragi koja će zbog potreba snimanja svih 9 dana biti nasipana s pijeskom.

I još dodajmo da je riječ o snimanju igranog filma, pod nazivom ‘Metzger’ koji se snima u suradnji s jednom  produkcijskom kućom iz Berlina.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close