Jaska i okolicaVijesti

Na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Zagreb zahvalnice Jaskancima

Svečanom sjednicom konstituiran je novi saziv Skupštine Obrtničke komore Zagreb, na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Mirza Šabić. Svečana sjednica, povodom konstituiranja novog saziva Skupštine Obrtničke komore Zagreb, bila je i povod za dodjelu zahvalnica i priznanja – za ostvarenu uspješnu suradnju, te izniman doprinos u zaštiti, unapređenju i razvoju obrtništva, kako bivšim, tako i trenutnim članovima zagrebačke Obrtničke komore.

Zahvalnice su uručene i obrtnicima-sportašima Komore Zagreb, koji su, i ove godine, bili ukupni pobjednici Obrtničkih sportskih igara održanim u Malom Lošinju. Kako bi im zahvalila na trudu i sportskom duhu, Obrtnička komora Zagreb dodijelila je, naime, sportašicama i sportašima zahvalnice, a primili su ih i predstavnici Udruženja obrtnika Jastrebarsko: Stjepan i Ljiljana Slemenšek, Tomislav, Eugen i Ivona Ciban, te Mislav i Nikola Golojuh.

Za potporu u organizaciji, realizaciji, sudjelovanju i pobjednički uspjeh, zahvalnicu je, pored ostalih, dobio i Stipe Bučar – predsjednik jaskanskog Udruženja obrtnika.

Foto
Obrtnička komora Zagreb

Povezane vijesti

Back to top button