Jaska i okolicaVijesti

Nacionalna terenska vježba Crvenog križa “Jastrebarsko 2021. – Naučene lekcije.”

Od danas pa do nedjelje u našem se gradu održava nacionalna terenska vježba Crvenog križa „Jastrebarsko 2021. – Naučene lekcije.“ Ova trodnevna vježba održava se u Logističkom centru Ravnateljstva Civilne zaštite u Jastrebarskom, a na otvorenju je bio i Damir Trut, bivši pomoćnik ministra Božinovića, a od jučer ravnatelj Ravnateljstva civilne zaštite u Ministarstvu unutarnjih poslova. Trut je za naš radio izjavio:

 

Vježba se održava u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa, ispred kojeg je jučer u Jastrebarskom na otvorenju bio izvršni predsjednik Robert Markt:

 

Činjenicom da se ova Nacionalna terenska vježba održava na području naše županije sretna je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije, Ksenija Čuljak:

 

Za jučerašnjeg otvorenja terenske vježbe Crvenog križa u našem gradu, Ksenija Čuljak rekla je i sljedeće:

 

Uz Društvo Crvenog križa Zagrebačke županije, domaćin vježbe je i Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko. Ravnateljica društva Dunja Vlašić:

 

Na trodnevnoj vježbi sudjeluju pripadnici svih županijskih interventnih timova Crvenog križa, njima i naši Jaskanci rekla nam je jučer Dunja Vlašić:

 

Back to top button