SportVijesti

Nagrađeni najzaslužniji jaskanski sportaši u prošloj godini | foto, audio

Koronavirus utjecao je ovoga proljeća na brojna događanja, pa tako i na tradicionalni prijem najzaslužnijih jaskanskih sportaša, koji je umjesto u mjesecu ožujku održan jučer.

Gradonačelnik Zvonimir Novosel u Glazbenoj je školi tom prilikom ugostio najbolje sportaše, njihove trenere i predstavnike klubova, kao i roditelje sportaša.

Uz čestitke na postignutim uspjesima, najzaslužnijim sportašima uručena su priznanja i prigodni pokloni u vidu poklon-bonova u sportskim trgovinama, dok su ekipe nagrađene novčanom nagradom.

Titulu najuspješnijih sportaša pojedinačno ponijeli su karatisti. Naime, i najbolja sportašica i najbolji sportaš dolaze iz karate klub Jastreb. To su Lucija Hodak i Karlo Volarić.

 

Tradicionalno, osim pojedinačnih, uručena su i ekipna priznanja. Najzaslužnije ženske sportske ekipe za prošlu godinu su: Orijentacijski klub Jelen, Stolnoteniski klub Jaska i Svetojanske mažoretkinje, a najzaslužnije muške sportske ekipe: Tenis klub Gem – seniori, Karate klub Jastreb – kadeti, Motocross klub Jaska – seniori i Kickboxing klub Jastreb – disciplina point fight.

U ime ženske ekipe Stolnoteniskog kluba Jaska, Mirela Crnilo je izjavila:

Nagrađene su i perspektivne mlade nade, a među sportašicama to su Helena Bašić (iz karate klub Jastreb), Victoria Pustaj (iz stolnoteniskog kluba Jaska), Nika Markulin (iz judo kluba Jaska), Dora Matić (iz kicboxing klub Jastreb) i Dora Delić (iz orijentacijskog kluba Jelen).

Među jaskanskim sportašima, za perspektivne mlade nade proglašeni su Šimun Hodak (iz karate klub Jastreb), Matej Žamarija (iz kickboxing klub Jastreb) i Marko Bradvić (iz tenis kluba Gem).

 

Na jučerašnjem prijemu za najzaslužnije sportaše, posebnu nagradu za iznimno sportsko postignuće, primio je Tomislav Budinšćak za atletsko natjecanje 100 milja Istre.

 

 

Prijem za sportaše održan je na prijedlog Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, a osim domaćina gradonačelnika Zvonimira Novosela, prisustvovali su mu i njegovi zamjenici Domagoj Šlat i Stipe Bučar.

Sličan sadržaj

Back to top button