SportVijesti

Najmlađe stolnotenisačice odlično otvorile sezonu

Najmlađe igračice stolnoteniskog kluba Jaska odlično su otvorile sezonu. Na 10. Kupu Sportskih novosti u Novalji, turniru koji je bodovan za rang liste Hrvatskog stolnoteniskog saveza, nastupile su tri najmlađe stolnotenisačice i sve tri su završile turnir na postoljima.

Ivona Ciban i Viktorija Oslaković podijelile su treće mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja te se po prvi put našle među dobitnicama sportskih trofeja na turniru iz kalendara Stolnoteniskog saveza.

Victoria Pustaj, koja se oprostila od kategorije najmlađih kadetkinja i od ove sezone nastupa u kategoriji mlađih kadetkinja, odmah je na početku sezone osvajanjem prvog mjesta pokazala formu i istaknula kandidaturu za vrh poretka najboljih mlađih kadetkinja Hrvatske. Mlada Pustaj je u polufinalu pobijedila vodeću mlađu kadetkinju s rang liste, a u finalu i drugoplasiranu, te je već nakon prvog turnira šesto mjesto sa ulazne rang liste zamijenila drugim. Tako je i osigurala status druge nositeljice na slijedećem turniru koji će se održati u zadarskom Višnjiku.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close