Jaska i okolicaVijesti

Najuspješnije jaskanske učiteljice: “Sretne smo što naš rad prepoznaje struka, ali i lokalna zajednica”

audio

Jaskanske učiteljice Ines Bohaček, Gordana Kralj, Lidija Križanić, Katarina Pučar i Martina Tunuković, među

najboljim su odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj. Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove je godine, naime, povodom međunarodnog Dana učitelja, nagradilo istaknute učitelje i profesore koji kontinuirano unapređuju odgojno obrazovni sustav, a među 511 najboljih iz cijele zemlje, nalazi se i 5 učiteljica jaskanske osnovne škole Ljubo Babić.

Na tom iznimnom uspjehu, jučer su im čestitali gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegova zamjenica Nikolina Ribarić, i sama nekadašnja prosvjetna djelatnica.

Jaskanske učiteljice nagrađene su za izniman doprinos struci u mentorstvu učenicima na natjecanjima, održanim predavanjima, radionicama i edukacijama, objavljenim stručnim člancima, nastavnim materijalima i obrazovnim sadržajima, radu u stručnim vijećima, udrugama, projektima, te općenito za rad na unapređenju nastave i školstva. Za ovotjednog prijema u gradu, istaknule su da su sretne što njihov rad prepoznaje struka, ali i lokalna zajednica. Evo što je rekla Lidija Križanić:

Na prijemu je zahvalila i Ines Bohaček:

Među nagrađenim učiteljicama je i Katarina Pučar:

 

Prigodnim riječima na prijemu u Gradu zahvalila je i Gordana Kralj:

 

Peta jaskanska nagrađena učiteljica, Martina Tunuković, bila je spriječena doći na prijem, a i njoj i njezinim kolegicama u ime grada Jastrebarskog, čestitke je, pored svoje zamjenice, uputio i gradonačelnik Zvonimir Novosel:

 

Back to top button