Jaska i okolicaVijesti

Naklada Slap u sklopu Tjedna psihologije predstavlja svoje knjige i predavanja

U Tjednu psihologije, jaskanska tvrtka Naklada Slap, koja je glavni sponzor ovogodišnjeg Tjedna psihologije u Hrvatskoj, tradicionalno organizira predstavljanje svojih knjiga i predavanja, a sutra u svom Centru za edukacije i istraživanja u Miramarskoj cesti u Zagrebu, omogućava i popust od 30% na sva psihološka izdanja.

Naklada Slap profilirani je izdavač znanstvene i stručne literature, koji u Jastrebarskom posluje od 1992. godine, a pored psiholoških i medicinskih izdanja, proširuje svoju djelatnost i na ostala znanstvena područja.

Vodeći je izdavač psihološke literature u Republici Hrvatskoj, pa će tako sutra povodom Tjedna psihologije, predstaviti novu knjigu pod nazivom 50 velikih mitova psihologije, o rasprostranjenim zabludama oljudskom ponašanju.

Na predstavljanju, koje sutra u 12 sati počinje u Centru za edukacije i istraživanja u Zagrebu, o knjizi će govoriti i glavni urednik Naklade slap Krunoslav Matešić.

Dan kasnije, u četvrtak, 21. veljače, Naklada slap, u Požegi, predstavlja još jednu novu knjigu MindfulnessKognitivna terapija u tretmanu depresije, o kojoj će također govoriti glavni urednik Naklade slap Krunoslav Matešić.

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close