Jaska i okolicaVijesti

Naša voda, naša budućnost | Počeli radovi u Volavju, trajat će do srpnja

U okviru projekta Naša voda, naša budućnost ovog su tjedna krenuli radovi na polaganju cijevi na županijskoj cesti ŽC3102 u Volavju. Prva faza obuhvatit će dionicu od kućnog broja 8 do 32 a, a završetak svih radova na cijeloj dionici očekuje se u srpnju 2020.

Tijekom radova promet će se odvijati kroz slobodan prometni trak, naizmjenično uz regulaciju gradilišnim semaforom. “Svim građanima u zoni radova zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.” – poručuju iz Voda Jastrebarsko.

Projekt Naša voda, naša budućnost započeo je u listopadu 2017. godine i obuhvaća dogradnju sustava vodoopskrbe, dogradnju i rekonstrukciju sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na području aglomeracije Jastrebarsko. Ukupna je vrijednost projekta gotovo 170 milijuna kuna, a čak 72% neto iznosa sufinancira se sredstvima Europske unije kroz Operativni program “Konkurentnost i kohezija” za razdoblje 2014. – 2020. Ostatak iznosa financiraju Grad Jastrebarsko i Vode Jastrebarsko d.o.o.

Sličan sadržaj

Back to top button