OstaloVijesti

Navijači iz jaskanske ulice Vila Velebita | audio

Donosimo navijačku priču o susjedima iz ulice Vila Velebita u Jastrebarskom, gdje se redovito, već više o 10 godina, prate utakmice hrvatske reprezentacije.

Nakon ruskog svjetskog srebra, naša reprezentacija nadomak je plasmana na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u 12 europskih zemalja i na kojem će nastupiti 24 reprezentacije. Vatrene od plasmana na Euro dijeli samo jedna utakmica u kojoj će ugostiti Slovačku 16. studenog i u kojoj im je dovoljan i remi, a ta će se utakmica pratiti i u jednoj garaži u našem gradu u kojoj se susjedi redovito okupljaju i navijaju za Hrvatsku. Tako je bilo i na posljednjoj utakmici, onoj nedjeljnoj, u kojoj su Vatreni remizirali 1:1 u gostima s Walesom.

Pogotke naše reprezentacije susjedi slave svojom tradicionalnom pjesmom koju donosimo u audiozapisu, a o čemu je još u garaži u ulici Vila Velebita u Jastrebarskom, s domaćinom, poznatim jaskanskim nogometašem Stjepanom Smolčićem, razgovarao nakon utakmice naš novinar Zdenko Vuković Cena, poslušajte u 5-minutnom prilogu.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close